Szervezd ki online hirdetéseid, és foglalkozz azzal, amiben jó vagy.

Dőlj hátra és élvezd az online megjelenésed előnyeit!

Spórolj időt, pénzt és energiát, miközben online megjelenésed töretlen! Bízd szakértőkre a social megjelenésed!

Tovább

Így segítünk neked a közösségi médiában

Social média jelenlét

Social média jelenlét

Ne bíbelődj a Facebook és Instagram posztokkal! Közösen meghatározott stratégia mentén megtervezzük, elkészítjük és időzítjük azokat, hogy neked csak élvezni kelljen márkád online jelenlétének pozitív hatásait.
E-mail marketing

E-mail marketing

Ne hagyd elmenni azt, akit Egyszer már megfogtál! Segítünk ápolni a kapcsolatot velük! Hogy hogyan?Tervezünk, vizualizálunk, szövegezünk, szerkesztünk, és küldünk.
Grafikai megjelenés

Grafikai megjelenés

Céges póló, szórólapok, plakátok, névjegytábla, egy egységes branding kialakítás, netalán videós kreatívok? Online és offline grafikai megjelenésben is számíthatsz ránk!
  • Szira Krisztián
  • Szira Krisztián
  • Értékesítési és szerviz vezető
Megbízhatóak, gyorsak és rugalmasak. Maximális segítőkészségüknek és ügyfélközpontúságuknak köszönhetően megjelenéseinkre hatékony megoldást nyújtanak. A kampányok és hirdetések eredményességét pedig pontosan nyomon tudjuk követni, így gyorsan alkalmazkodhatunk a trendekhez. Öröm velük együtt dolgozni, és bátran ajánljuk őket mindenkinek.
  • Zátonyi Irén
  • Zátonyi Irén
  • Irodavezető
Második éve dolgozunk együtt a Prioris marketing ügynökséggel teljes megelégedettség mellett. Az elmúlt két év pozitív tapasztalatai és a látványos szakmai eredmények miatt folyamatosan bővítjük az igénybe vett marketing szolgáltatások körét. A közös munkát saját kapcsolattartó segíti.
  • Matits Pál
  • Matits Pál
  • Marketing manager
Kreatív ötleteikkel színesítik a social media jelenlétünket és precíz kivitelezéssel menedzselik online kampányainkat. Számunkra fontos, hogy egy ügynökség megbízható, rugalmas és proaktív legyen, ezt maximálisan megkapjuk. Bármikor rendelkezésünkre állnak és gyors megoldási javaslatokkal segítik a munkánkat.

A Prioris a te ügynökséged, ha

Van már vállalkozásod, és szeretnél az online megjelenésedből többet kihozni

Van már vállalkozásod, és szeretnél az online megjelenésedből többet kihozni

Ha információra, egy termékre, vagy szolgáltatásra van szükséged hol nézel utána először? Egyértelmű: az interneten. Az elmúlt időszak még inkább ráerősített erre. Azonban az új trendeket követni, különböző felületeket használni nem egyszerű.

Szeretnéd ténylegesen látni is az online marketing eredményeit nem csak ígéreteket hallani

Ha a vállalkozásod növekszik, azzal mi is többek leszünk, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy még jobb eredményt érjünk el.
Szeretnéd ténylegesen látni is az online marketing eredményeit nem csak ígéreteket hallani
Van már vállalkozásod, és szeretnél az online megjelenésedből többet kihozni

Hajlandó vagy te is beletenni a munkát abba, hogy egy jó stratégiát építsünk fel közösen

Hatékony, eredményes kampányt alkot akkor lehet, ha megismerjük a vállalkozásodat, egyértelműen látjuk a terveket, és azokhoz reális célokat, mérföldköveket határozunk meg.

Egy proaktív, rugalmas csapatot keresel akik értenek ahhoz, amit csinálnak

Lesz saját kapcsolattartód, akit telefonon vagy e-mailben kereshetsz, de 14 fős online marketing csapatként, nem csak egy embert kapsz. Minősített szakember dolgozik a kampányodon, és grafikus készíti a képeket a hirdetéshez.
Egy proaktív, rugalmas csapatot keresel akik értenek ahhoz, amit csinálnak

Hogyan dolgozunk?

Hogyan dolgozunk?
Dolgozzunk közösen!
Dolgozzunk közösen!

Gyakori kérdések

Mit nyerhetsz azzal, ha kiszervezed az online megjelenést?

Nagyon sok időt és energiát. Gondold végig, hogy mi mindent kell megtenned, ha saját magad szeretnéd menedzselni a felületet. Folyamatosan kitalálni, hogy miről szóljon a poszt, megírni a szöveget, képet készíteni hozzá és beidőzíteni azt. Heti szinten legalább 3 Facebook/Instagram poszt javasolt, ez havi 12, éves szinten legalább 144 posztot jelent. Olyan posztokat, aminek van célja és mondanivalója, ami a célközönséged számára érdekes, figyelemfelkeltő, esetleg szórakoztató. Mindemellett a stílusa egységes és igazodik a cég brandjéhez. A XXI. században nélkülözhetetlen, hogy online folyamatosan jelen legyünk. A nagy zajból kitűnni azonban nem egyszerű, ezért érdemes olyan szakemberekre bízni a feladatokat, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak.

Miért fontos az online megjelenés?

Online megjelenés alatt elsősorban a céges weboldalra, vagy a social média megjelenésre gondolunk. A felhasználók nemcsak a Google keresőjét, hanem sokszor a Facebook oldalt is keresőnek használják és rákeresnek a cég nevére. Ezt követően végiglapozzák a hírfolyamot, megnézik az adatlapot, esetleg tovább kattintanak a weboldalra és kialakul bennük egy kép cégről, az első benyomás. Hasonlóan mint az utcán, amikor szembejön veled valaki és azonnal megfogalmazód benned egy vélemény csupán a ruházata, a kisugárzása alapján. Nem mindegy, hogy mit és azt milyen formában mutatod meg online ügyfeleidnek/vásárlóidnak.

Facebook, Instagram vagy esetleg más?

Hogy melyik felület a legideálisabb számodra azt az általunk készített versenytárs és célcsoport elemzés után határozzuk meg. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a Facebookon inkább az idősebb, Instagramon a fiatalabb generációt érhetjük el. B2B vállalkozóknak a LinkedIn kommunikáció javasolt. De ne feledkezzünk meg a mostanában legfelkapottabb felületről sem, a TikTokról. Már több, mint 2 millió magyar felhasználóval rendelkezik, akiknek a 70%-a 18 év feletti.

Miért egy marketingcsapatot válasszak a social média megjelenés kezelésére?

14 fős online marketing csapatként főleg KKV ügyfelekkel rendelkezünk. Saját kapcsolattartódon kívül egy egész csapat segítségére is számíthatsz, akik az online marketing különböző területeire specializálódtak. Így legyen szó grafikai munkáról, weboldallal kapcsolatos kérésről, hirdetések kezeléséről vagy szövegírásról, számíthatsz a segítségünkre!

Neked mire van szükséged?

Neked mire van szükséged?

Szervezd ki vállalkozásod online hirdetését, és növeld bevételed
Google partner Facebook Certified