Google hirdetéskezelés

Google hirdetéskezelés

Te is unod már, hogy nem azokat a számokat kapod a Google Ads kampányokra elköltött pénzből amit szeretnél? Vagy a sok teendőd mellett nincs időd a vállalkozásodnak ezzel a szegmensével foglalkozni? Mi szívesen segítünk!

Tovább

Ezt kapod tőlünk Google hirdetéskezelés címszó alatt

Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás a Google Ads kampányok alapvető része, ahol szakértőink azonosítják a releváns kulcsszavakat, amelyekre a célcsoport valószínűleg keres a Google keresőjében. Ez segíti a hatékony célzást, a kampány stratégia kialakítását és a magasabb konverziós arányt.
Google Keresési Hirdetések

Google Keresési Hirdetések

A keresési hirdetés kezelés során garantáltan megtaláljuk a célközönségedet, optimalizáljuk hirdetéseidet és biztosítjuk, hogy vállalkozásod kiemelkedjen a keresési találatok között!
Google Shopping Kampányok

Google Shopping Kampányok

A Shopping hirdetések kezelése során lehetőséged nyílik termékeidet vizuálisan vonzó módon megjeleníteni potenciális vásárlóknak a keresési eredmények között. Ezáltal könnyedén elérheted a termékorientált közönséget, és növelheted a weboldaladon a konverziókat.
Google Display Hirdetések

Google Display Hirdetések

A Display hirdetések kezelése során vizuális és szöveges hirdetéseket alkotunk, amelyek segítenek növelni a márkád ismertségét és vonzó módon bemutatják termékeidet vagy szolgáltatásaidat.
YouTube Hirdetések

YouTube Hirdetések

A YouTube hirdetések kezelésével célzottan juttatjuk el üzeneteidet a videók nézőihez, így széleskörűen növelve a márkád láthatóságát.
Ajánlatot kérek
  • Horváth Gergely
  • Horváth Gergely
  • ügyvezető igazgató
Az első termünk megnyitásakor úgy gondoltuk megoldunk mindent magunk. A bővítéskor erre már nem volt idő, ekkor találkoztunk a Priorissal. Ha tudtuk volna, hogy ekkora különbség van egy profi csapat által összefogott stratégia és az általunk kigondolt között, nem ezen spóroltunk volna. Tetszett, hogy az első találkozóinkon időt szántak arra, hogy valóban megértsék cégünk értékeit, céljait és utána ezzel összhangban tettek személyre szabott javaslatokat. A közös munka végig zökkenőmentesen zajlott és zajlik a mai napig is már közel két éve. Az új weboldalunkat, több grafikai munkát és sikeres kampányokat köszönhetünk a csapatnak. Ha bármilyen technikai problémánk, vagy kérésünk volt mindig hatékony és gyors segítséget kaptunk. Külön jó, hogy dedikált kapcsolattartóval dolgozunk nem pedig egy központot hívogatunk. Bár nincs összehasonlítási alapom más ügynökségekkel (és, ha minden igy marad nem is lesz) az eddigi tapasztalatok alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a Prioris csapatát.
  • Král Péter
  • Král Péter
  • operatív vezető
Együttműködésünk már 2 éve tart, és ezen idő alatt számos kiemelkedő sikereket értünk el. A közös munka során minden alkalommal pozitív hozzáállást tapasztaltunk a problémák megoldását illetően. Kiemelkedő kreativitást és elkötelezettségét nyújtanak a projektjeink iránt. Mindig képesek olyan egyedi és hatékony megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a céljaink elérését. Csapatuk professzionalizmusa és a kiváló kommunikációja nem kérdés. Mindig időben és részletesen tájékoztatnak minket a projektek állapotáról, és nyitottak az ötleteinkre és visszajelzéseinkre. Ez valóban hozzájárul a hatékony együttműködéshez és az eredmények eléréséhez. Összességében, nagyon örülök, hogy megtaláltuk a Prioris csapatát, és bátran ajánlom őket bárkinek, aki hatékony, kreatív és eredményorientált marketing megoldásokra vágyik. Köszönjük a közös munkát, és várom a jövőbeli projekteket!

A Prioris a te ügynökséged, ha

Túl vagy terhelve:

Túl vagy terhelve:

Szeretnél az eredményességre és a növekedésre fókuszálni, de idő és szakértelem hiányában egyszerűen képtelen vagy minden területen helytállni. A jó hír az, hogy nem is kell mindenre neked odafigyelned. Nálunk külön szakember felel a közösségi média megjelenéseidért, a hirdetési kampányaidért, a konverziós arányod javításáért és még a grafikáért is. Bízd ránk magad ha gyorsan szeretnél látható eredményeket!

Kétségeid vannak:

Már együtt dolgozol valakivel, de bizonytalan vagy az eredményeket illetően. Hiányzik egyfajta kontroll, a megbízhatóság és az átláthatóság. Ha velünk dolgozol együtt, ezekben nem lesz hiány. Nálunk minden ügyfél ugyanúgy megkapja az odafigyelést, a 15 fős szakértői csapatot és a dedikált Account Manager-t, akit mindig, minden zavarosnak tűnő mutató kapcsán lehet – sőt kell is – zaklatni.

Kétségeid vannak:
Csalódott és frusztrált vagy:

Csalódott és frusztrált vagy:

Váltani szeretnél mert úgy érzed, hogy a mostani ügynökség sémákban gondolkodik, emiatt pedig egyhelyben toporogsz. Úgy érzed csak egy vagy náluk a többi ügyfél között, nem kapsz elég kreatív figyelmet. Nálunk nincsenek kommunikációs problémák, mindig proaktívan és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra és a kényes helyzetekre. Fontos számunkra az innováció ezért folyamatosan új eszközöket tesztelünk és vetünk be.

Dolgozzunk közösen!
Dolgozzunk közösen!

Gyakori kérdések

Mi az a Google Ads?

A Google Ads egy online hirdetési platform, amely lehetővé teszi a vállalkozásoknak és hirdetőknek, hogy hirdetéseket jelenítsenek meg a Google keresési eredmények között és más webhelyeken a Google Display Hálózaton illetve YouTubeon.

Mi tartozik a kampánykezelésbe?

A kampánykezelés során szakértőink figyelik és optimalizálják a hirdetéseidet, hogy biztosítsák a hatékony kihasználtságot és a költséghatékonyságot. Ez magában foglalja a kulcsszókutatást, hirdetésszövegek írását, költségek kezelését és teljesítményfigyelést.

Miért van szükségem kampánykezelésre?

A Google Ads rendszere rendkívül összetett, és a hatékony kampánykezelés segít maximalizálni a hirdetési kiadások megtérülését. Szakértőink segítségével jobban megértheted a célcsoportodat, optimalizálhatod a kampányaidat és növelheted a konverzióid számát.

Mi az a kulcsszókutatás?

A kulcsszókutatás során olyan kulcsszavakat és kifejezéseket azonosítunk, amelyekre a célközönséged nagy valószínűséggel keres a Google keresőjében. Ezek a kulcsszavak határozzák meg, hogy mikor jelenjenek meg a hirdetéseid.

Hogyan működik a hirdetési licitálás?

A licitálás során versenyre kerülsz más hirdetőkkel, hogy a hirdetéseid megjelenjenek a keresési eredmények között vagy a display hálózaton. A licit során megadott összeg meghatározza, hogy milyen valószínűséggel jelenjenek meg a hirdetéseid.

Mennyibe kerül a Google Ads kampány?

A kampány költsége attól függ, hogy mekkora költségvetéssel rendelkezel, milyen kulcsszavakra licitálsz, és milyen versenyhelyzet van az adott iparágban. Az eredményesség és a költségek közötti egyensúly eléréséhez szakértői beavatkozásra lehet szükséged.

Hogyan mérhetem a kampányaim hatékonyságát?

A hatékonyság méréséhez fontos mutatók a kattintási arány (CTR), a konverziós arány, a költség-per-kattintás (CPC) és a hirdetési megtérülés (ROI). Az eredmények alapján lehetőséged van finomhangolni a kampányaidat.

Milyen típusú hirdetéseket választhatok?

A Google Ads lehetővé teszi szöveges hirdetések, Shopping, Display hirdetések (képes), videóhirdetések létrehozását. A választás attól függ, hogy mik a céljaid a hirdetésekkel.

Mi az a konverzió követés?

A konverziókövetés a Google Adsban használt eszköz, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy nyomon kövessék és mérjék a felhasználók tevékenységét a webhelyükön, például vásárlásokat vagy regisztrációkat, segítve ezzel a kampány hatékonyságának és megtérülésének értékelését.

Milyen gyorsan láthatóak eredmények a kampányomban?

Az eredmények sebessége a célcsoportod méretétől, az alkalmazott stratégiától és az iparágtól függ. Néhány változás gyorsan megtérülhet, míg másokhoz hosszabb ideig tartó optimalizálásra lehet szükség.

Neked mire van szükséged?

Neked mire van szükséged?

Szervezd ki vállalkozásod online hirdetését, és növeld bevételed