CSATLAKOZZ A PRIORIS CSAPATÁHOZ

Dolgozz velünk, valósítsd meg önmagad és érjünk
el közös célokat egy fiatalos csapatként!
CSATLAKOZOM

Egy ügyfélközpontú marketing ügynökség, ahol igazi csapatként dolgozunk együtt

Kisebb-nagyobb marketing ügynökségekből Dunát lehet rekeszteni manapság, mi mégis igyekszünk a szakma szépségét megtartani és élvezni azt minden nap.

Főbb ügyfeleink olyan vállalkozók, akik felismerték a marketing jelentőségét és részben vagy egészben kiszerveznék azt, legyen szó social menedzsmentről, weboldal tervezésről / fejlesztésről, egyedi automatizált rendszerek megálmodásáról, grafikai anyagok elkészítéséről.

Nálunk fontosak az ötleteid, még akkor is, ha nem feltétlen a te területed, ahol „feltaláltál” valamit.

Miért a Prioris?

 • Számos iparág területén dolgozunk, így a munkád biztosan nem lesz unalmas.
 • Legtöbb partnerünkkel közvetlen a kapcsolatunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink hosszú távra terveznek velünk, ügyfeleink 70%-ával több, mint egy éve dolgozunk már együtt.
 • A munkát komolyan vesszük, de szeretünk kikapcsolódni is. Változatos csapatépítő programokat szervezünk magunknak, de nem vetjük el a laza munka utáni sörözést sem.
 • Szem előtt tartjuk a családias légkört, ha rossz napod van, biztosan lesz aki megkérdezi, segíthet e valamiben.

Téged keresünk

 • ha csapatjátékos vagy
 • ha munkád iránt igényes, precíz vagy
 • ha te sem szereted a "Sajnos nem tudom/ nem lehet" mondatokat

Nem téged keresünk

 • ha nem bírod az open office hangulatot
 • ha csak a saját céljaid fontosak
 • ha nem szereted a fejlődést, újdonságokat

A PRIORIS
FŐHADISZÁLLÁSA

Budapest szívében dolgozunk, ahol az ebédmenük versengenek egymásért, teknősök fürdőznek a kertben és 5 percenként jár a 4es 6os villamos. Város fölé magasodó tetőteraszunkon pedig kiválóan lehet meetingelni vagy elvonulni gondolkozni, ha éppen arra van szükséged.

Aktuális állásajánlataink
Építsd nálunk karriered!

IT PROJECT MANAGER

IT PROJECT MANAGER

Legyél te az összekötő kapocs a fejlesztő csapat és az ügyfeleink között! Ha beszéled a fejlesztők nyelvét és az ügyfelekét is, emellett képes vagy jól dokumentálni is mindkét fél felé az elhangzottakat, akkor te vagy a mi emberünk!
MEGNÉZEM
 • Bérsáv: bruttó 400.000 - 700.000 + negyedéves bónusz
 • Munkaidő: Főállás / Home Office
 • Szint: Junior / Medior
Full Stack Developer

Full Stack Developer

A kis és középvállalatok céges weblapjain túl, egyedi fejlesztésű ERP rendszereket készítünk. Az ERP rendszerek - amiket Laravelben írtunk - támogatására saját gyártású NodeJS serviceket készítettünk, amiknek a tovább fejlesztésében is szívesen vesszük a segítségedet.
MEGNÉZEM
 • Bérsáv: bruttó 450.000 - 850.000 + negyedéves bónusz
 • Munkaidő: Főállás / távmunka
 • Szint: Junior / Medior
Account Manager

Account Manager

Te leszel a tolmács az ügyfelek és a szakemberek között. Kommunikálnod kell az ügyfelekkel, majd a megfelelő kollégák bevonásával közösen kidolgozni a lépéseket. Tehát a részese vagy, vezeted a kreatív folyamatokat házon belül.
MEGNÉZEM
 • Bérsáv: bruttó 400.000 - 620.000 Ft + negyedéves bónusz
 • Munkaidő: főállás, rugalmas időbeosztással
 • Szint: tapasztalatot igénylő
PPC MENEDZSER

PPC MENEDZSER

Feladatod lesz ügyfeleink Google Ads, Google Merchant Center és Facebook Ads fiókjainak kezelése, stratégiák felállítása, egy három fős PPC csapat tagjaként.
MEGNÉZEM
 • Bérsáv: bruttó 400.000 - 650.000 Ft
 • Munkaidő: főállás
 • Szint: Junior/Medior
Ezt gondolják rólunk ügyfeleink

Ezt gondolják rólunk ügyfeleink

Az első termünk megnyitásakor úgy gondoltuk megoldunk mindent magunk. A bővítéskor erre már nem volt idő, ekkor találkoztunk a Priorissal. Ha tudtuk volna, hogy ekkora különbség van egy profi csapat által összefogott stratégia és az általunk kigondolt között, nem ezen spóroltunk volna. Tetszett, hogy az első találkozóinkon időt szántak arra, hogy valóban megértsék cégünk értékeit, céljait és utána ezzel összhangban tettek személyre szabott javaslatokat. A közös munka végig zökkenőmentesen zajlott és zajlik a mai napig is már közel két éve. Az új weboldalunkat, több grafikai munkát és sikeres kampányokat köszönhetünk a csapatnak. Ha bármilyen technikai problémánk, vagy kérésünk volt mindig hatékony és gyors segítséget kaptunk. Külön jó, hogy dedikált kapcsolattartóval dolgozunk nem pedig egy központot hívogatunk. Bár nincs összehasonlítási alapom más ügynökségekkel (és, ha minden igy marad nem is lesz) az eddigi tapasztalatok alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a Prioris csapatát.

Horváth Gergely - Tulajdonos/ Fortius Gym
Pont annyi időt töltünk együtt, amennyit feltétlenül szükséges, ami nem sok, hiszen mindent profin, önállóan, gondolkodva végeznek el nekünk, helyettünk. Weboldalunk látogatottságának növekedésénél pedig nincs szükség egyéb indokra, miért érdemes a Pirorissal dolgozni.

Mezriczky László - Ispiro
Marketinghez és a social mediához mindenki ért hazánkban, csakúgy, mint a focihoz. Ezt a tévhitet vallottam magam is, mielőtt találkoztam a Priosrissal. Rendszerességet, pontosságot vittek megjelenéseimhez, ami az egész Hisztéria cukrászda márkát erősebbé teszi!

Ipacs Balázs - Hisztéria cukrászda
Rugalmas és gyors munkavégzés. Ha van egy problémánk, akkor közösen gondolkodva találunk rá megoldást.

Posta Nikolett -Taképszolg Kft.
Legjobb partnerünk. Egyetlen probléma velük, hogy nem kérnek elég pénzt a munkájukért.

Pál Zoltán Gábor - ALH Consulting Kft.

Dolgoznál nálunk, de épp nem találsz számodra megfelelő nyitott pozíciót?

Küldd el önéletrajzodat és ha aktuális egy neked való feladat, felkeresünk!

ÖNÉLETRAJZ

Pozíció