Facebook és Instagram hirdetéskezelés

Facebook és Instagram hirdetéskezelés

Te is unod már, hogy nem azokat a számokat kapod a kampányokra elköltött pénzből amit szeretnél? Vagy a sok teendőd mellett nincs időd a vállalkozásodnak ezzel a szegmensével foglalkozni? Mi szívesen segítünk!

Tovább

Ezt kapod tőlünk Facebook és Instagram hirdetéskezelés címszó alatt

Megnyerő hirdetésszövegek

Megnyerő hirdetésszövegek

Szép, jó, hangzatos, figyelemfelkeltő szöveget kis túlzással és a ChatGPT segítségével, majdhogynem már bárki tud írni. Viszont a profitorientált , eladásfókuszú marketing szövegírás már egy más világ, amihez sok éves tapasztalat és egy nagyon naprakész copywriter szülséges. Ezt kínáljuk mi a Priorisnál!
Ütős kreatívok

Ütős kreatívok

Manapság már egyre nehezebb kitűnni a tömegből és felkelteni az emberek érdeklődését, úgy, hogy még ízlésesek is maradjunk, de kreatív csapatunk igyekszik megteremteni a harmóniát az ajánlat, az elhelyezés, a cél, az arculat és az éppen aktuális trendek mentén és ezt nagyon jóérzéssel csinálja.
Precíz hirdetéskezelés

Precíz hirdetéskezelés

Már vannak szövegeink és kreatívjaink is, már csak a jó párosítással, jókor, a jó embereknek kell ezek megmutatni. Ezt igyekszünk mi megoldani a facebook kamányainkkal. Tudatosan felépíteni, belőni a jó célzást, tesztelni a közönségeket, a megszólításokat, a grafikákat, hogy a nap végén azokból kézzelfogható eredmények és elégedett Ügyfelek szülessenek.
Ajánlatot kérek
  • Horváth Gergely
  • Horváth Gergely
  • ügyvezető igazgató
Az első termünk megnyitásakor úgy gondoltuk megoldunk mindent magunk. A bővítéskor erre már nem volt idő, ekkor találkoztunk a Priorissal. Ha tudtuk volna, hogy ekkora különbség van egy profi csapat által összefogott stratégia és az általunk kigondolt között, nem ezen spóroltunk volna. Tetszett, hogy az első találkozóinkon időt szántak arra, hogy valóban megértsék cégünk értékeit, céljait és utána ezzel összhangban tettek személyre szabott javaslatokat. A közös munka végig zökkenőmentesen zajlott és zajlik a mai napig is már közel két éve. Az új weboldalunkat, több grafikai munkát és sikeres kampányokat köszönhetünk a csapatnak. Ha bármilyen technikai problémánk, vagy kérésünk volt mindig hatékony és gyors segítséget kaptunk. Külön jó, hogy dedikált kapcsolattartóval dolgozunk nem pedig egy központot hívogatunk. Bár nincs összehasonlítási alapom más ügynökségekkel (és, ha minden igy marad nem is lesz) az eddigi tapasztalatok alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a Prioris csapatát.
  • Král Péter
  • Král Péter
  • operatív vezető
Együttműködésünk már 2 éve tart, és ezen idő alatt számos kiemelkedő sikereket értünk el. A közös munka során minden alkalommal pozitív hozzáállást tapasztaltunk a problémák megoldását illetően. Kiemelkedő kreativitást és elkötelezettségét nyújtanak a projektjeink iránt. Mindig képesek olyan egyedi és hatékony megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a céljaink elérését. Csapatuk professzionalizmusa és a kiváló kommunikációja nem kérdés. Mindig időben és részletesen tájékoztatnak minket a projektek állapotáról, és nyitottak az ötleteinkre és visszajelzéseinkre. Ez valóban hozzájárul a hatékony együttműködéshez és az eredmények eléréséhez. Összességében, nagyon örülök, hogy megtaláltuk a Prioris csapatát, és bátran ajánlom őket bárkinek, aki hatékony, kreatív és eredményorientált marketing megoldásokra vágyik. Köszönjük a közös munkát, és várom a jövőbeli projekteket!

A Prioris a te ügynökséged, ha

Túl vagy terhelve:

Túl vagy terhelve:

Szeretnél az eredményességre és a növekedésre fókuszálni, de idő és szakértelem hiányában egyszerűen képtelen vagy minden területen helytállni. A jó hír az, hogy nem is kell mindenre neked odafigyelned. Nálunk külön szakember felel a közösségi média megjelenéseidért, a hirdetési kampányaidért, a konverziós arányod javításáért és még a grafikáért is. Bízd ránk magad ha gyorsan szeretnél látható eredményeket!

Kétségeid vannak:

Már együtt dolgozol valakivel, de bizonytalan vagy az eredményeket illetően. Hiányzik egyfajta kontroll, a megbízhatóság és az átláthatóság. Ha velünk dolgozol együtt, ezekben nem lesz hiány. Nálunk minden ügyfél ugyanúgy megkapja az odafigyelést, a 15 fős szakértői csapatot és a dedikált Account Manager-t, akit mindig, minden zavarosnak tűnő mutató kapcsán lehet – sőt kell is – zaklatni.

Kétségeid vannak:
Csalódott és frusztrált vagy:

Csalódott és frusztrált vagy:

Váltani szeretnél mert úgy érzed, hogy a mostani ügynökség sémákban gondolkodik, emiatt pedig egyhelyben toporogsz. Úgy érzed csak egy vagy náluk a többi ügyfél között, nem kapsz elég kreatív figyelmet. Nálunk nincsenek kommunikációs problémák, mindig proaktívan és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra és a kényes helyzetekre. Fontos számunkra az innováció ezért folyamatosan új eszközöket tesztelünk és vetünk be.

Dolgozzunk közösen!
Dolgozzunk közösen!

Gyakori kérdések

A social postok is ide tartoznak?

Nagyon jó a kérdés. A válasz nem, de rendszeresen gyártunk tartalmakat a social média platformokra, erről minden infót megtalálsz a Közösségi média marketing szolgáltatásunk belü.

Miért érdemes hirdetni?

A hirdetések alapvető célja, hogy elérjük azokat az embereket, akiket érdekel a terméked, szolgáltatásod, és megismerjék vállalkozásodat. Ha pl. megnézed a Google keresés utáni listát az első 4 helyen hirdetés jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy őket veszik észre hamarabb, őket ismerik meg hamarabb, tőlük vásárolnak hamarabb, nem másoktól. Hosszú távon a hirdetés viszont nemcsak erre jó, hanem azt is eredményezi, hogy hirdetés nélkül is egyre többen találnak cégedre.

Miért érdemes kiszervezni az online hirdetéseid?

Egyszerűen lehetetlen lépést tartani az újdonságokkal azoknak, akik napi szinten nem ezzel foglalkoznak. Változnak a felületek, új funkciók, szabályozások jelennek meg, változnak a piaci szereplők és szokásaik. Nemcsak egyszer beállítani kell a kampányokat, hanem a mutatók, eredmények alapján jó döntéseket hozni, hogy ne csak közepes eredményekért, vagy feleslegesen égessük a pénzt. Nálunk minősített, szakképzett kollégák kezelik a kampányokat, akik folyamatosan követik a változásokat, és frissítik tudásukat.

Milyen hirdetési költséggel számolhatok?

A klasszikus válasz: attól függ. Érdemes abból kiindulni, hogy mennyit ér a vállalkozásod számára egy ügyfél megszerzése. Ha szolgáltató vagy, valószínűleg magasabb lesz ez az érték, de nehezen körvonalazható, míg egy webshop esetében pontosan meg fogod tudni határozni, hogy mekkora az árrésed egy adott terméknél. Egy audit készítése után minden esetben adunk, egy közelítő becslést arról, hogy mennyi az ajánlott költés.

Miért egy ekkora marketingcsapatot válasszak?

15 fős online marketing csapatként főleg KKV ügyfelekkel rendelkezünk. Saját kapcsolattartódon kívül egy egész csapat segítségére is számíthatsz, akik az online marketing különböző területeire specializálódtak. Így legyen szó grafikai munkáról, weboldallal kapcsolatos kérésről, social média trendekről vagy szövegírásról bármiben tudunk segíteni.

Neked mire van szükséged?

Neked mire van szükséged?

Szervezd ki vállalkozásod online hirdetését, és növeld bevételed