Közösségi média marketing

Közösségi média marketing

Készen állsz az ugrásra a social media marketing világába? Ügynökségünk segít abban, hogy hogyan változtasd át like-okat üzleti sikerré. Kérj ajánlatot és tegyük közösen a social médiát legfőbb erősségeddé!

Tovább

Ezt kapod tőlünk közösségi média marketing címszó alatt

Social média jelenlét

Social média jelenlét

Ne bíbelődj a Facebook, Instagram és TikTok posztokkal! Közösen meghatározott stratégia mentén megtervezzük, elkészítjük és időzítjük azokat, hogy neked csak élvezni kelljen márkád online jelenlétének pozitív hatásait.
E-mail marketing

E-mail marketing

Ne hagyd elmenni azt, akit Egyszer már megfogtál! Segítünk ápolni a kapcsolatot velük! Hogy hogyan?Tervezünk, vizualizálunk, szövegezünk, szerkesztünk, és küldünk.
Grafikai megjelenés

Grafikai megjelenés

Céges póló, szórólapok, plakátok, névjegytábla, egy egységes branding kialakítás, netalán videós kreatívok? Online és offline grafikai megjelenésben is számíthatsz ránk!
Ajánlatot kérek
  • Horváth Gergely
  • Horváth Gergely
  • ügyvezető igazgató
Az első termünk megnyitásakor úgy gondoltuk megoldunk mindent magunk. A bővítéskor erre már nem volt idő, ekkor találkoztunk a Priorissal. Ha tudtuk volna, hogy ekkora különbség van egy profi csapat által összefogott stratégia és az általunk kigondolt között, nem ezen spóroltunk volna. Tetszett, hogy az első találkozóinkon időt szántak arra, hogy valóban megértsék cégünk értékeit, céljait és utána ezzel összhangban tettek személyre szabott javaslatokat. A közös munka végig zökkenőmentesen zajlott és zajlik a mai napig is már közel két éve. Az új weboldalunkat, több grafikai munkát és sikeres kampányokat köszönhetünk a csapatnak. Ha bármilyen technikai problémánk, vagy kérésünk volt mindig hatékony és gyors segítséget kaptunk. Külön jó, hogy dedikált kapcsolattartóval dolgozunk nem pedig egy központot hívogatunk. Bár nincs összehasonlítási alapom más ügynökségekkel (és, ha minden igy marad nem is lesz) az eddigi tapasztalatok alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a Prioris csapatát.
  • Král Péter
  • Král Péter
  • operatív vezető
Együttműködésünk már 2 éve tart, és ezen idő alatt számos kiemelkedő sikereket értünk el. A közös munka során minden alkalommal pozitív hozzáállást tapasztaltunk a problémák megoldását illetően. Kiemelkedő kreativitást és elkötelezettségét nyújtanak a projektjeink iránt. Mindig képesek olyan egyedi és hatékony megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a céljaink elérését. Csapatuk professzionalizmusa és a kiváló kommunikációja nem kérdés. Mindig időben és részletesen tájékoztatnak minket a projektek állapotáról, és nyitottak az ötleteinkre és visszajelzéseinkre. Ez valóban hozzájárul a hatékony együttműködéshez és az eredmények eléréséhez. Összességében, nagyon örülök, hogy megtaláltuk a Prioris csapatát, és bátran ajánlom őket bárkinek, aki hatékony, kreatív és eredményorientált marketing megoldásokra vágyik. Köszönjük a közös munkát, és várom a jövőbeli projekteket!

A Prioris a te ügynökséged, ha

Túl vagy terhelve:

Túl vagy terhelve:

Szeretnél az eredményességre és a növekedésre fókuszálni, de idő és szakértelem hiányában egyszerűen képtelen vagy minden területen helytállni. A jó hír az, hogy nem is kell mindenre neked odafigyelned. Nálunk külön szakember felel a közösségi média megjelenéseidért, a hirdetési kampányaidért, a konverziós arányod javításáért és még a grafikáért is. Bízd ránk magad ha gyorsan szeretnél látható eredményeket!

Kétségeid vannak:

Már együtt dolgozol valakivel, de bizonytalan vagy az eredményeket illetően. Hiányzik egyfajta kontroll, a megbízhatóság és az átláthatóság. Ha velünk dolgozol együtt, ezekben nem lesz hiány. Nálunk minden ügyfél ugyanúgy megkapja az odafigyelést, a 15 fős szakértői csapatot és a dedikált Account Manager-t, akit mindig, minden zavarosnak tűnő mutató kapcsán lehet – sőt kell is – zaklatni.

Kétségeid vannak:
Csalódott és frusztrált vagy:

Csalódott és frusztrált vagy:

Váltani szeretnél mert úgy érzed, hogy a mostani ügynökség sémákban gondolkodik, emiatt pedig egyhelyben toporogsz. Úgy érzed csak egy vagy náluk a többi ügyfél között, nem kapsz elég kreatív figyelmet. Nálunk nincsenek kommunikációs problémák, mindig proaktívan és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra és a kényes helyzetekre. Fontos számunkra az innováció ezért folyamatosan új eszközöket tesztelünk és vetünk be.

Dolgozzunk közösen!
Dolgozzunk közösen!

Gyakori kérdések

Mit nyerhetsz azzal, ha kiszervezed az online megjelenést?

Nagyon sok időt és energiát. Gondold végig, hogy mi mindent kell megtenned, ha saját magad szeretnéd menedzselni a felületet. Folyamatosan kitalálni, hogy miről szóljon a poszt, megírni a szöveget, képet készíteni hozzá és beidőzíteni azt. Heti szinten legalább 3 Facebook/Instagram poszt javasolt, ez havi 12, éves szinten legalább 144 posztot jelent. Olyan posztokat, aminek van célja és mondanivalója, ami a célközönséged számára érdekes, figyelemfelkeltő, esetleg szórakoztató. Mindemellett a stílusa egységes és igazodik a cég brandjéhez. A XXI. században nélkülözhetetlen, hogy online folyamatosan jelen legyünk. A nagy zajból kitűnni azonban nem egyszerű, ezért érdemes olyan szakemberekre bízni a feladatokat, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak.

Miért fontos az online megjelenés?

Online megjelenés alatt elsősorban a céges weboldalra, vagy a social média megjelenésre gondolunk. A felhasználók nemcsak a Google keresőjét, hanem sokszor a Facebook oldalt is keresőnek használják és rákeresnek a cég nevére. Ezt követően végiglapozzák a hírfolyamot, megnézik az adatlapot, esetleg tovább kattintanak a weboldalra és kialakul bennük egy kép cégről, az első benyomás. Hasonlóan mint az utcán, amikor szembejön veled valaki és azonnal megfogalmazód benned egy vélemény csupán a ruházata, a kisugárzása alapján. Nem mindegy, hogy mit és azt milyen formában mutatod meg online ügyfeleidnek/vásárlóidnak.

Facebook, Instagram vagy esetleg más?

Hogy melyik felület a legideálisabb számodra azt az általunk készített versenytárs és célcsoport elemzés után határozzuk meg. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a Facebookon inkább az idősebb, Instagramon a fiatalabb generációt érhetjük el. B2B vállalkozóknak a LinkedIn kommunikáció javasolt. De ne feledkezzünk meg a mostanában legfelkapottabb felületről sem, a TikTokról. Már több, mint 2 millió magyar felhasználóval rendelkezik, akiknek a 70%-a 18 év feletti.

Miért egy marketingcsapatot válasszak a social média megjelenés kezelésére?

14 fős online marketing csapatként főleg KKV ügyfelekkel rendelkezünk. Saját kapcsolattartódon kívül egy egész csapat segítségére is számíthatsz, akik az online marketing különböző területeire specializálódtak. Így legyen szó grafikai munkáról, weboldallal kapcsolatos kérésről, hirdetések kezeléséről vagy szövegírásról, számíthatsz a segítségünkre!

Neked mire van szükséged?

Neked mire van szükséged?

Szervezd ki vállalkozásod online hirdetését, és növeld bevételed