Több mint 50 ügyfelünk már nem aggódik az online marketingje miatt.

Több mint 50 ügyfelünk már nem aggódik az online marketingje miatt.

Úgy érzed egy helyben toporogsz? Mi nem csak kampányokat hozunk létre, hanem olyan online marketing stratégiát építünk, amelynek segítségével valóban hatékonyan el tudod érni a kívánt eredményeket.

Érdekel, beszéljünk!

Miért a Prioris?

Felmérünk, tervezünk és megvalósítunk

Felmérünk, tervezünk és megvalósítunk

Tudjuk, hogy minden ügyfél más. Nincs két ugyanolyan üzlet, ezért tőlünk nem sablonajánlatot kapsz. Minden esetben felmérjük a céged helyzetét és egyedi sajátosságait. Ezek alapján alkotjuk meg a stratégiát, és ennek mentén valósul meg a taktikai kivitelezés is.
Rendszerben gondolkodunk

Rendszerben gondolkodunk

Mi abban hiszünk, hogy nincs egyetlen tökéletes marketingeszköz. A kiváló eredményekhez és a valóban átütő sikerhet több eszköz összehangolt és együttes működése szükséges. A tökéletesen megalkotott marketingmixnek köszönhetően lesz az 1 + 1 = 3
Odafigyelünk Rád, törődünk Veled

Odafigyelünk Rád, törődünk Veled

Minden ügyfelünk, így te is dedikált projektmenedzserrel tartod majd a kapcsolatot, aki üzleted sikeréért dolgozik és minden megkeresésedre lehetőség szerint még aznap reagál. A megvalósításon certifikált PPC menedzserek dolgoznak, de lesz saját grafikusod és szövegíród is.
Ajánlatot kérek
 • Král Péter
 • Král Péter
 • operatív vezető
Együttműködésünk már 2 éve tart, és ezen idő alatt számos kiemelkedő sikereket értünk el. A közös munka során minden alkalommal pozitív hozzáállást tapasztaltunk a problémák megoldását illetően. Kiemelkedő kreativitást és elkötelezettségét nyújtanak a projektjeink iránt. Mindig képesek olyan egyedi és hatékony megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a céljaink elérését. Csapatuk professzionalizmusa és a kiváló kommunikációja nem kérdés. Mindig időben és részletesen tájékoztatnak minket a projektek állapotáról, és nyitottak az ötleteinkre és visszajelzéseinkre. Ez valóban hozzájárul a hatékony együttműködéshez és az eredmények eléréséhez. Összességében, nagyon örülök, hogy megtaláltuk a Prioris csapatát, és bátran ajánlom őket bárkinek, aki hatékony, kreatív és eredményorientált marketing megoldásokra vágyik. Köszönjük a közös munkát, és várom a jövőbeli projekteket!
 • Horváth Gergely
 • Horváth Gergely
 • ügyvezető igazgató
Az első termünk megnyitásakor úgy gondoltuk megoldunk mindent magunk. A bővítéskor erre már nem volt idő, ekkor találkoztunk a Priorissal. Ha tudtuk volna, hogy ekkora különbség van egy profi csapat által összefogott stratégia és az általunk kigondolt között, nem ezen spóroltunk volna. Tetszett, hogy az első találkozóinkon időt szántak arra, hogy valóban megértsék cégünk értékeit, céljait és utána ezzel összhangban tettek személyre szabott javaslatokat. A közös munka végig zökkenőmentesen zajlott és zajlik a mai napig is már közel két éve. Az új weboldalunkat, több grafikai munkát és sikeres kampányokat köszönhetünk a csapatnak. Ha bármilyen technikai problémánk, vagy kérésünk volt mindig hatékony és gyors segítséget kaptunk. Külön jó, hogy dedikált kapcsolattartóval dolgozunk nem pedig egy központot hívogatunk. Bár nincs összehasonlítási alapom más ügynökségekkel (és, ha minden igy marad nem is lesz) az eddigi tapasztalatok alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a Prioris csapatát.
 • Harangi Zsolt
 • Harangi Zsolt
 • Ügyvezető
Korrekt cég, amit ígértek, beváltották. Minden social media felületen (FB, Google, Instagram) egyenletes, jó minőségű hirdetéseket tesznek közzé. Mindenkinek ajánljuk.
 • Szűcs Márton OfficeMarket.hu irodaszer
 • Szűcs Márton OfficeMarket.hu irodaszer
 • Ügyvezető igazgató
OfficeMarket.hu irodaszer webáruház üzemeltetőjeként több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a papír-írószer piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy vevőközpontú megközelítésünkkel és magas szolgáltatási színvonalunkkal kiemelkedünk a versenytársak közül. Ezt a maximalista szemléletet tükrözik szolgáltatási szerződéseink is, és olyan partnerekkel szeretünk együttműködni, akik saját területükön is a legmagasabb színvonalon teljesítenek. Hosszas keresgélés után találtunk rá a Priorisra, akikkel azóta több mint fél éve dolgozunk együtt. Már a kezdeti beszélgetések során meggyőződhettünk szakértelmükről és elkötelezettségükről. A Google Ads és Facebook Ads kampányok mellett a Prioris csapata kreatív hozzáállással segíti a napi munkánkat is, ami nagyban hozzájárul versenyképességünk megőrzéséhez. Bízunk benne, hogy a Prioris továbbra is sikeresen fogja támogatni az OfficeMarket.hu-t a jövőben is. Szívesen ajánlom a Priorist szinte minden webáruház üzemeltetőnek, akik nem az irodaszer- és papír-írószer piacon tevékenykednek :D.

Eredmények, amelyekre büszkék vagyunk

80-as megtérülés 3 hónap alatt?

Online-Gazda
80-as megtérülés 3 hónap alatt?

Kihívás: Ügyfelünk egyébként nagyon erős offline értékesítését szerette volna megtámogatni online hirdetésekkel. Korábban házon belül kezelték a kampányokat, de elégedetlenek voltak az eredményekkel ezért minket bíztak meg.

Megrendelt szolgáltatás: Google Ads kampánymenedzsment

Eredmények: 2023 decemberében – szezonon kívül – kezdtük az együttműködést és az első betanulós hónap után már januárban sikerült megduplázni a bevételt korábbi időszak legjobb hónapjához képest is.

Ahogy berobbant a szezon, február eleje óta már a korábbi bevétel majdnem 5-szörösét hozzák a kampányok, a hirdetések megtérülése pedig az elmúlt 10 hétben 75-80X környékén mozog.

Másfél éve töretlenül előre

Nonstop Bútor
Másfél éve töretlenül előre

Kihívás: 2022 szeptemberében kezdtük meg az együttműködést egy olyan ügyféllel, aki offline már erős lábakon állt, de az online térben még egyáltalán nem volt jelen.

Egy telített piacon indultunk el, ahol több magyar és külföldi versenytárs is jelen van, így kifejezetten nehéz dolgunk volt, de bíztunk a képességeinkben.

Megrendelt szolgáltatás: Google Ads kampánymenedzsment

Eredmények: Mindössze 2 hónap alatt sikerült 63-szoros megtérülést elérni a kampányainkkal.

Decemberben vissza kellett vennünk a költést, de ettől a ponttól kezdve, a folyamatos költség emelés mellett, sikerült másfél év alatt átlagosan 109-szeres megtérülést elérni.

Listaépítés a külföldi óriások ellen

Alkoss otthon
Listaépítés a külföldi óriások ellen

Kihívás: Ügyfelünk a Temu és más külföldi szereplők előrenyomulása miatt szeretett volna csökkenteni a kitettségét a hirdetési platformokkal szemben és egyúttal nagyobb hangsúlyt fektetni az e-mail marketingre.

Megrendelt szolgáltatás: Optimonk listaépítés 

Eredmények: Feliratkozógyűjtő kampányunkkal 2023 utolsó negyedévében – a karácsonyi leállásig – majdnem 8%-os konverziós aránnyal közel 1000 feliratkozót szereztünk.

Ennek köszönhetően 2024 januárjától plusz 1000 érdeklődőhöz tudunk kommunikálni ingyen anélkül, hogy a külföldi konkurenciával kellene versenyeznünk.

Óránként 1 feliratkozó?

Coffee 66
Óránként 1 feliratkozó?

Kihívás: Elértük a Google és Facebook kampányok teljesítményének  határait, a rendelkezésre álló eszközöket maximálisan kihasználtuk. Ezért azt javasoltuk az ügyfélnek, hogy bővítse marketing eszköztárát az e-mail marketing bevezetésével.

Ehhez rendelkezésünkre állt már egy korábban, évek alatt összegyűjtött lista, de ezt szerettük volna még tovább bővíteni.

Megrendelt szolgáltatás: Optimonk listaépítés 

Eredmények: Kiemelkedő, több mint 12%-os konverziós aránnyal kezdtük a feliratkozógyűjtést és egy hónap alatt sikerült 834 feliratkozót szereznünk.

Ez azt jelenti, hogy átlagosan egy óra sem telt el két feliratkozás között.

Így versenyezz a kampányzajban - 307 Ft konverziónként

Tropical Home
Így versenyezz a kampányzajban - 307 Ft konverziónként

Kihívás: Kiemelt időszakban rapid kampánynál mindig félő, hogy tudunk-e érvényesülni a “nagyok” mellett, illetve, hogy van e elég ideje egy kampánynak betanulni és nem horror áron hozza nekünk a konverziókat. Itt is ez volt a fő kihívás.

Megrendelt szolgáltatás: Facebook hirdetéskezelés

Eredmények: Egy kis webshop esetében fokozottan fontos, hogy olcsón tudjuk szállítani a vásárlókat. Hogy ezt teljesíteni tudjuk nem kellett más, mint egy jó termék, figyelemfelkeltő kreatív, egy ütős szöveg és egy prímán beállított Facebook kampány.

A Facebook kampány csak néhány napig futott, hiszen egy ünnepi időszakról volt szó, amikor a kampány zaj igen magas, azonban ezt megugorva csupán 307 Ft-ért hoztunk egy vásárlót. A bánatunk csak az volt, hogy a kampányt muszáj volt leállítani mikor az ünnepek véget értek.

100 ügyféljelölt kevesebb mint 50.000 forintból

Névtelen ügyfél
100 ügyféljelölt kevesebb mint 50.000 forintból

Kihívás: Névtelenségét kérő ügyfelünk letölthető csalianyaggal szeretett volna listát építeni és előkészülni az ünnepi szezonra. A büdzsé nem volt nagy, az elvárások viszont igen. Szerencsére a csalianyag is, így alacsonyan tudtuk tartani a konverziónkénti költséget.

Megrendelt szolgáltatás: Facebook hirdetéskezelés

Eredmények: A rendelkezésre álló büdzsé nem volt nagy, az elvárások viszont igen. Szerencsére a csalianyag – amit szintén mi készítettünk -nagyon jól sikerült, értékes anyag lett, így alacsonyan tudtuk tartani a konverziónkénti költséget.

Az október végi visszaesés után egy új hasonmás közönség bevetésével új lendületet tudtunk adni a kampánynak és végül is 40 nap alatt megszereztük a 100 leadet. Ügyfelünk legnagyobb örömére kevesebb mint 50.000 forintból.

A Prioris a te ügynökséged, ha

Túl vagy terhelve:

Túl vagy terhelve:

Szeretnél az eredményességre és a növekedésre fókuszálni, de idő és szakértelem hiányában egyszerűen képtelen vagy minden területen helytállni. A jó hír az, hogy nem is kell mindenre neked odafigyelned. Nálunk külön szakember felel a közösségi média megjelenéseidért, a hirdetési kampányaidért, a konverziós arányod javításáért és még a grafikáért is. Bízd ránk magad ha gyorsan szeretnél látható eredményeket!

Kétségeid vannak:

Már együtt dolgozol valakivel, de bizonytalan vagy az eredményeket illetően. Hiányzik egyfajta kontroll, a megbízhatóság és az átláthatóság. Ha velünk dolgozol együtt, ezekben nem lesz hiány. Nálunk minden ügyfél ugyanúgy megkapja az odafigyelést, a 15 fős szakértői csapatot és a dedikált Account Manager-t, akit mindig, minden zavarosnak tűnő mutató kapcsán lehet – sőt kell is – zaklatni.

Kétségeid vannak:
Csalódott és frusztrált vagy:

Csalódott és frusztrált vagy:

Váltani szeretnél mert úgy érzed, hogy a mostani ügynökség sémákban gondolkodik, emiatt pedig egyhelyben toporogsz. Úgy érzed csak egy vagy náluk a többi ügyfél között, nem kapsz elég kreatív figyelmet. Nálunk nincsenek kommunikációs problémák, mindig proaktívan és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra és a kényes helyzetekre. Fontos számunkra az innováció ezért folyamatosan új eszközöket tesztelünk és vetünk be.

Dolgozzunk együtt!
Dolgozzunk együtt!

Gyakori kérdések

Mire jó egy online marketing stratégia és miért fontos?

Az online marketing stratégia vállalkozásod alappillére lehet, amire mindig tudsz támaszkodni, segítségével világosan és egyértelműen ki tudod jelölni üzleti céljaidat, célcsoportodat az online térben. Fontos, mert segít hatékonyan kommunikálni, növelni az online jelenlétet és növelni az eladásokat.

Melyek a legfontosabb online marketing csatornák, amelyekre mindenképp időt kell szánni?

A legfontosabb csatornák közé tartozik a közösségi média, keresőoptimalizálás (SEO), fizetett hirdetések (pl. Google Ads), e-mail marketing, tartalommarketing és influencer együttműködések.

Hogyan lehet hatékonyan kezelni a közösségi média jelenlétet?

Hatékony közösségi média kezeléshez szükséges a releváns tartalom rendszeres posztolása, aktív interakció a követőkkel, a célcsoporton alapuló csatornaválasztás és a folyamatos analitika.

Mi a keresőoptimalizálás (SEO) szerepe az online marketing stratégiában?

A keresőoptimalizálás segít a weboldalnak magasabb helyezéseket elérni a keresőmotorok találati listájában, így növelve a látogatószámot és a potenciális ügyfelek elérését.

Mikor érdemes fizetett hirdetéseket használni?

Fizetett hirdetéseket érdemes használni, amikor gyorsan szeretnénk növelni a látogatószámot vagy a konverziókat, vagy amikor specifikus célközönséghez szeretnénk eljuttatni üzenetünket.

Mi a tartalommarketing szerepe az online marketingben?

A tartalommarketing segít értékes és releváns tartalmak létrehozásában, ami vonzza és megtartja a látogatókat, és hozzájárul a hosszú távú online jelenlét építéséhez.

Hogyan lehet mérni az online marketing stratégia hatékonyságát?

A hatékonyság mérése során fontosak a mutatók, mint a látogatószám, a konverzió arányok, az eladások száma, az átlagos kosárérték és a visszatérő látogatók aránya.

Mennyi időre van szükség az online marketing stratégia eredményeinek láthatóvá válásához?

Az eredmények láthatóvá válásához általában hónapokra van szükség, attól függően, hogy milyen típusú stratégiát alkalmazunk és mennyire hatékonyan alkalmazzuk.

Mi a szerepe az automatizálásnak az online marketingben?

Az automatizálás segít az ismétlődő feladatok hatékonyabb végrehajtásában, mint például az e-mail kampányok, a közösségi média posztok időzítése és a lead generálás folyamata. Ez időt és erőforrásokat takaríthat meg.

Neked mire van szükséged?

Neked mire van szükséged?

Szervezd ki vállalkozásod online marketingjét, és növeld a bevételed