TikTok hirdetéskezelés

TikTok hirdetéskezelés

Lépj be a TikTok világába az ütős hirdetéseink segítségével! Tapasztalt csapatunk a teljeskörű TikTok hirdetéskezelést nyújt, amivel biztosítjuk, hogy hatékonyan elérd célközönségedet és növeld márkád népszerűségét.

Tovább

Ezt kapod tőlünk TikTok hirdetéskezelés címszó alatt

Megnyerő hirdetésszövegek

Megnyerő hirdetésszövegek

Szép, jó, hangzatos, figyelemfelkeltő szöveget kis túlzással és a ChatGPT segítségével, majdhogynem már bárki tud írni. Viszont a profitorientált , eladásfókuszú marketing szövegírás már egy más világ, amihez sok éves tapasztalat és egy nagyon naprakész copywriter szülséges. Ezt kínáljuk mi a Priorisnál!
Profitorientált hirdetéskezelés

Profitorientált hirdetéskezelés

A TikTok platform dinamikus jellege miatt fontos, hogy hirdetéseid a megfelelő időben és a megfelelő emberekhez jussanak el. Szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy kampányaid pontosan célba érjenek, maximalizálva a konverziókat.
Folyamatos optimalizálás

Folyamatos optimalizálás

A TikTok környezete folyamatosan változik. Az optimális eredmények elérése érdekében állandóan figyelemmel kísérjük kampányaid teljesítményét. Szükség esetén finomhangolunk, hogy a legjobb eredményeket érjük el a TikTokon.
Ajánlatot kérek
  • Horváth Gergely
  • Horváth Gergely
  • ügyvezető igazgató
Az első termünk megnyitásakor úgy gondoltuk megoldunk mindent magunk. A bővítéskor erre már nem volt idő, ekkor találkoztunk a Priorissal. Ha tudtuk volna, hogy ekkora különbség van egy profi csapat által összefogott stratégia és az általunk kigondolt között, nem ezen spóroltunk volna. Tetszett, hogy az első találkozóinkon időt szántak arra, hogy valóban megértsék cégünk értékeit, céljait és utána ezzel összhangban tettek személyre szabott javaslatokat. A közös munka végig zökkenőmentesen zajlott és zajlik a mai napig is már közel két éve. Az új weboldalunkat, több grafikai munkát és sikeres kampányokat köszönhetünk a csapatnak. Ha bármilyen technikai problémánk, vagy kérésünk volt mindig hatékony és gyors segítséget kaptunk. Külön jó, hogy dedikált kapcsolattartóval dolgozunk nem pedig egy központot hívogatunk. Bár nincs összehasonlítási alapom más ügynökségekkel (és, ha minden igy marad nem is lesz) az eddigi tapasztalatok alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a Prioris csapatát.
  • Král Péter
  • Král Péter
  • operatív vezető
Együttműködésünk már 2 éve tart, és ezen idő alatt számos kiemelkedő sikereket értünk el. A közös munka során minden alkalommal pozitív hozzáállást tapasztaltunk a problémák megoldását illetően. Kiemelkedő kreativitást és elkötelezettségét nyújtanak a projektjeink iránt. Mindig képesek olyan egyedi és hatékony megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a céljaink elérését. Csapatuk professzionalizmusa és a kiváló kommunikációja nem kérdés. Mindig időben és részletesen tájékoztatnak minket a projektek állapotáról, és nyitottak az ötleteinkre és visszajelzéseinkre. Ez valóban hozzájárul a hatékony együttműködéshez és az eredmények eléréséhez. Összességében, nagyon örülök, hogy megtaláltuk a Prioris csapatát, és bátran ajánlom őket bárkinek, aki hatékony, kreatív és eredményorientált marketing megoldásokra vágyik. Köszönjük a közös munkát, és várom a jövőbeli projekteket!

A Prioris a te ügynökséged, ha

Túl vagy terhelve:

Túl vagy terhelve:

Szeretnél az eredményességre és a növekedésre fókuszálni, de idő és szakértelem hiányában egyszerűen képtelen vagy minden területen helytállni. A jó hír az, hogy nem is kell mindenre neked odafigyelned. Nálunk külön szakember felel a közösségi média megjelenéseidért, a hirdetési kampányaidért, a konverziós arányod javításáért és még a grafikáért is. Bízd ránk magad ha gyorsan szeretnél látható eredményeket!

Kétségeid vannak:

Már együtt dolgozol valakivel, de bizonytalan vagy az eredményeket illetően. Hiányzik egyfajta kontroll, a megbízhatóság és az átláthatóság. Ha velünk dolgozol együtt, ezekben nem lesz hiány. Nálunk minden ügyfél ugyanúgy megkapja az odafigyelést, a 15 fős szakértői csapatot és a dedikált Account Manager-t, akit mindig, minden zavarosnak tűnő mutató kapcsán lehet – sőt kell is – zaklatni.

Kétségeid vannak:
Csalódott és frusztrált vagy:

Csalódott és frusztrált vagy:

Váltani szeretnél mert úgy érzed, hogy a mostani ügynökség sémákban gondolkodik, emiatt pedig egyhelyben toporogsz. Úgy érzed csak egy vagy náluk a többi ügyfél között, nem kapsz elég kreatív figyelmet. Nálunk nincsenek kommunikációs problémák, mindig proaktívan és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra és a kényes helyzetekre. Fontos számunkra az innováció ezért folyamatosan új eszközöket tesztelünk és vetünk be.

Dolgozzunk közösen!
Dolgozzunk közösen!

Gyakori kérdések

Mik a fő előnyei a TikTok hirdetéseknek?

A TikTok hirdetések lehetővé teszik, hogy vizuálisan lenyűgöző és interaktív tartalmakat ossz meg a fiatalabb generációval, akik szívesen vesznek részt ilyen típusú tartalmakban. Emellett a TikTok algoritmusának hatékony kihasználásával nagyobb eséllyel éred el a releváns célközönségedet.

Milyen típusú TikTok hirdetések léteznek?

A TikTokon számos hirdetési lehetőség létezik, például az "In-Feed Ads" (Hírfolyam Hirdetések), ahol a felhasználók hírfolyamukban láthatják hirdetéseidet, vagy az "Branded Hashtag Challenges" (Márkás Hashtag Kihívások), ahol egy márkához kapcsolódó kihívást indíthatsz a közösségnek.

Miért érdemes marketingügynökséggel dolgozni a TikTok hirdetéseknél?

Tapasztalt TikTok marketingügynökségként, ismerjük a platform dinamikáját, az algoritmust és a felhasználói szokásokat. Képesek vagyunk hatékony hirdetési stratégiát kialakítani, kreatív tartalmakat létrehozni, és a kampányokat folyamatosan optimalizálni a legjobb eredmények érdekében.

Mennyi idő és költség szükséges egy sikeres TikTok kampányhoz?

A kampány időtartama és költsége nagyban függ a célkitűzésektől, a hirdetés típusától és a versenytársaktól. Egy tapasztalt ügynökség segíthet az optimális időtartam és költség beállításában, hogy a legjobb eredményeket érd el a rendelkezésre álló forrásokkal.

Mi a célja a TikTok hirdetéskezelésnek?

A TikTok hirdetéskezelés célja, hogy hatékonyan érj el és vonzz megfelelő célcsoportot a platformon keresztül, növelve márkád ismertségét és generálva konverziókat. A megfelelő hirdetési stratégia és célzás segít a pozitív eredmények elérésében.

Miért egy ekkora marketingcsapatot válasszak?

15 fős online marketing csapatként főleg KKV ügyfelekkel rendelkezünk. Saját kapcsolattartódon kívül egy egész csapat segítségére is számíthatsz, akik az online marketing különböző területeire specializálódtak. Így legyen szó grafikai munkáról, weboldallal kapcsolatos kérésről, social média trendekről vagy szövegírásról bármiben tudunk segíteni.

Neked mire van szükséged?

Neked mire van szükséged?

Szervezd ki vállalkozásod online hirdetését, és növeld bevételed