Amikor mindenki visszavesz Te kapcsolj rá!

Amikor mindenki visszavesz Te kapcsolj rá!

Ha szeretnél javítani az online megjelenéseiden, optimalizálnád a kampányokat vagy csak teljes képet akarsz kapni márkád kommunikációjáról, akkor vedd igénybe személyre szabott audit-szolgáltatásaink egyikét! A gyorsan változó online világban szükség van egy komplex stratégiára, amelyre támaszkodhatsz, így ne habozz: lépj velünk kapcsolatba - Ígérjük, nem fogsz csalódni!

Érdekel

Ezt kapod tőlünk weboldal / PPC audit címszó alatt

Technikai SEO, On-page és Off-page SEO

Technikai SEO, On-page és Off-page SEO

URL-struktúra, Robots.txt és XML sitemap ellenőrzés, Duplikált tartalmak, SSL/TLS tanúsítványok és weboldal biztonság, Belső linkezés, Kulcsszó optimalizálás, Meta címek és leírások Strukturált adatok
Felhasználói élmény (UX/UI), és tartalmi vizsgálat

Felhasználói élmény (UX/UI), és tartalmi vizsgálat

Felhasználóbarátság, CTA (call to action) gombok és elemek elhelyezése, Mobil reszponzivitás, Grafikai és vizuális elemek, Tartalom relevancia és frissesség, Duplikált vagy elavult tartalmak, Tartalmi kohézió és koherencia, Média (képek, videók) optimalizálása
Értékesítési tölcsér elemzés

Értékesítési tölcsér elemzés

Beérkező forgalom forrásainak és útvonalainak elemzése, Kosárfolyamat és az azon belüli lemorzsolódás vizsgálata, Optimalizációs lehetőségek feltárása az értékesítési tölcsérben
Mérések és analitikai eszközök vizsgálata

Mérések és analitikai eszközök vizsgálata

Google Analytics, Search Console és egyéb analitikai eszközök beállításainak ellenőrzése, Mérési hiányosságok vagy problémák azonosítása
Hirdetési fiók elemzés

Hirdetési fiók elemzés

Google Ads, Facebook és TikTok hirdetési fiókok beállításainak ellenőrzése, mérési hiányosságok feltárása, mély kampányelemzés és teljesítmény elemzés
Social média jelenlét

Social média jelenlét

Közösségi média jelenlét vizsgálata. Rajongói profilok és integrációk ellenőrzése, Egyéb harmadik féltől származó integrációk (pl. chatbotok, e-mail marketing eszközök) ellenőrzése
Ajánlatot kérek
  • Zátonyi Irén
  • Zátonyi Irén
  • irodavezető
Második éve dolgozunk együtt a Prioris marketing ügynökséggel teljes megelégedettség mellett. Az elmúlt két év pozitív tapasztalatai és a látványos szakmai eredmények miatt folyamatosan bővítjük az igénybe vett marketing szolgáltatások körét. A közös munkát saját kapcsolattartó segíti.
  • Horváth Gergely
  • Horváth Gergely
  • Ügyvezető igazgató
Az első termünk megnyitásakor úgy gondoltuk megoldunk mindent magunk. A bővítéskor erre már nem volt idő, ekkor találkoztunk a Priorissal. Ha tudtuk volna, hogy ekkora különbség van egy profi csapat által összefogott stratégia és az általunk kigondolt között, nem ezen spóroltunk volna. Tetszett, hogy az első találkozóinkon időt szántak arra, hogy valóban megértsék cégünk értékeit, céljait és utána ezzel összhangban tettek személyre szabott javaslatokat. A közös munka végig zökkenőmentesen zajlott és zajlik a mai napig is már közel két éve. Az új weboldalunkat, több grafikai munkát és sikeres kampányokat köszönhetünk a csapatnak. Ha bármilyen technikai problémánk, vagy kérésünk volt mindig hatékony és gyors segítséget kaptunk. Külön jó, hogy dedikált kapcsolattartóval dolgozunk nem pedig egy központot hívogatunk. Bár nincs összehasonlítási alapom más ügynökségekkel (és, ha minden igy marad nem is lesz) az eddigi tapasztalatok alapján bárkinek jó szívvel ajánlom a Prioris csapatát.
  • Král Péter
  • Král Péter
  • Operatív vezető
Együttműködésünk már 2 éve tart, és ezen idő alatt számos kiemelkedő sikereket értünk el. A közös munka során minden alkalommal pozitív hozzáállást tapasztaltunk a problémák megoldását illetően. Kiemelkedő kreativitást és elkötelezettségét nyújtanak a projektjeink iránt. Mindig képesek olyan egyedi és hatékony megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a céljaink elérését. Csapatuk professzionalizmusa és a kiváló kommunikációja nem kérdés. Mindig időben és részletesen tájékoztatnak minket a projektek állapotáról, és nyitottak az ötleteinkre és visszajelzéseinkre. Ez valóban hozzájárul a hatékony együttműködéshez és az eredmények eléréséhez. Összességében, nagyon örülök, hogy megtaláltuk a Prioris csapatát, és bátran ajánlom őket bárkinek, aki hatékony, kreatív és eredményorientált marketing megoldásokra vágyik. Köszönjük a közös munkát, és várom a jövőbeli projekteket!

A Prioris a te ügynökséged, ha

Túl vagy terhelve:

Túl vagy terhelve:

Szeretnél az eredményességre és a növekedésre fókuszálni, de idő és szakértelem hiányában egyszerűen képtelen vagy minden területen helytállni. A jó hír az, hogy nem is kell mindenre neked odafigyelned. Nálunk külön szakember felel a közösségi média megjelenéseidért, a hirdetési kampányaidért, a konverziós arányod javításáért és még a grafikáért is. Bízd ránk magad ha gyorsan szeretnél látható eredményeket!

Kétségeid vannak:

Már együtt dolgozol valakivel, de bizonytalan vagy az eredményeket illetően. Hiányzik egyfajta kontroll, a megbízhatóság és az átláthatóság. Ha velünk dolgozol együtt, ezekben nem lesz hiány. Nálunk minden ügyfél ugyanúgy megkapja az odafigyelést, a 15 fős szakértői csapatot és a dedikált Account Manager-t, akit mindig, minden zavarosnak tűnő mutató kapcsán lehet – sőt kell is – zaklatni.

Kétségeid vannak:
Csalódott és frusztrált vagy:

Csalódott és frusztrált vagy:

Váltani szeretnél mert úgy érzed, hogy a mostani ügynökség sémákban gondolkodik, emiatt pedig egyhelyben toporogsz. Úgy érzed csak egy vagy náluk a többi ügyfél között, nem kapsz elég kreatív figyelmet. Nálunk nincsenek kommunikációs problémák, mindig proaktívan és a lehető leggyorsabban reagálunk a változásokra és a kényes helyzetekre. Fontos számunkra az innováció ezért folyamatosan új eszközöket tesztelünk és vetünk be.

Hogyan dolgozunk?

Hogyan dolgozunk?
Dolgozzunk együtt!
Dolgozzunk együtt!

Gyakori kérdések

Mi az a weboldal audit / PPC audit?

Egy audit során egy teljes körű vizsgálatot végzünk a weboldaladon vagy a hirdetési fiókokban annak érdekében, hogy feltárjuk a fejlesztésre szoruló területeket és javaslatokat adjunk a teljesítmény, a SEO, a biztonság és egyéb kritikus aspektusok javítására.

Miért van szükségem egy ilyen auditra?

Egy audit segít azonosítani a weboldalad / hirdetési fiókjaid gyenge pontjait, javítani a látogatói élményt, a kampányok teljesítményét, növelni a konverziós arányt és optimalizálni a keresőmotorok számára.

Mennyi ideig tart egy audit elkészítése?

Az audit elkészítésének ideje függ a weboldal méretétől és komplexitásától, illetve PPC audit estében a hirdetési fiókok mennyiségétől és komplexitásál. Ökölszabályként elmondható, hogy egy kisebb PPC vagy weboldal audit elkészül 2-4 nap alatt. Egy komplexebb mind az öt területet lefedő audit azonban 10-14 napot is igénybe vehet.

Milyen információkra és hozzáférésekre van szükségetek az audit elvégzéséhez?

Audit készítéshez mindenképpen szükségünk van a weboldalad URL címére továbbá minden kapcsolódó online marketing eszköz hozzáférésére. (pl. Google Analytics, Search Console, Google Ads, Facebook oldal és hirdetési fiók,) Ezen felül jól jön minden egyéb specifikus információ, amit relevánsnak tartasz az audit során.

Hogyan kapom meg az audit eredményét?

Az audit eredményét egy részletes pdf dokumentum formájában küldjük el e-mailben. Ez tartalmazza a javasolt intézkedéseket és prioritásokat.

Mikor kell újra auditálnom a weboldalamat / hirdetési fiókjaimat?

Azt javasoljuk, hogy évente legalább egyszer auditáltasd újra a weboldalat illetve a hirdetési fiókjaidat. Ezen kívül érdemes lehet minden nagyobb weboldal-frissítés és változás után is.

Neked mire van szükséged?

Neked mire van szükséged?

Szervezd ki vállalkozásod online marketingjét és növeld a bevételed